رحمن قلاوند در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با بهره مندی کارآموزان مهارت دیده فنی و حرفه ای از تسهیلات اعطایی صندوق کارآفرینی امید اظهارکرد: کارآموزان مستعد با گروه بندی در رشته های شغلی مورد نیاز استان و دارا بودن پشتیبان می توانند به منظور دریافت تسهیلات اشتغال به صندوق کارآفرینی امید مراجعه کنند.
وی صندوق کارآفرینی امید را پشتیبان اصلی کارآفرینی دانست و افزود: این صندوق با دادن تسهیلات لازم به کارآموزان آموزش دیده می تواند در جهت اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری قدم های گسترده ای بردارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان تصریح کرد: سیاست امروز صندوق بر این است که پرداخت تسهیلات انفرادی به صفر برسد و وام مشاغل را در اختیار گروه های شغلی با دارا بودن پشتیبان با تجربه قرار دهد که این امر برای هر دوطرف پشتیبان و کارآموز در راستای ایجاد شغل سودآور است.
قلاوند بیان کرد: کارآموزان عمدتا تجربه کاری در بازار کار ندارند لذا با کمک پشتیبانی که صاحب تجربه کاری موفق است، می توانند در قالب گروه های شغلی سازماندهی شده و به اشتغال بپردازند.
وی از فراخوان پشتیبان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: برای توسعه اشتغال مبتنی بر آموزش و حمایت از افراد آموزش دیده در رشته هایی که نیاز به پشتیبان دارند اقدام به فراخوان می شود. بر اساس این فراخوان افرادی که تجربه کاری موفق داشته و حاضر به قبول مسئولیت اجتماعی هستند، به مرکز دعوت شده و بعد از برگزاری جلسه معارفه و شناخت مشترک، به عنوان حامی به گروه های شغلی مربوطه معرفی می شوند. در نهایت نیز به منظور اخذ تسهیلات اشتغالزایی به صندوق کارآفرینی امید مراجعه می کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان یادآور شد: تسهیلات اعطایی به پشتیبان برای اشتغالزایی به دو شکل انجام می شود. در واقع یا تمام مبلغ وام برای فراهم کردن مقدمات کار به پشتیبان پرداخت شده و یا اینکه بخشی در اختیار پشتیبان و بخشی نیز در اختیار کارآموز قرار می گیرد. اما در نهایت با اعمال هر دو شیوه باز هم کار در قالب گروه به سرانجام می رسد.
قلاوند ادامه داد: برای یافتن پشتیبان مناسب، ممکن است نیاز به مراجعه به اصناف و گروه های کارآفرینی موفق نیز باشد. البته داشتن تجربه موفق کاری و دارابودن سه سال سابقه کار مرتبط از جمله شرایط لازم برای پشتیبان است.
وی با اشاره به لزوم حضور خیران برای ساخت و تجهیز مراکز آموزشی تأکید کرد: یکی از مشکلاتی که استان خوزستان به شدت از آن رنج می برد، بحث بیکاری جوانان است لذا یکی از اقدامات خوب خیران در این عرصه می تواند کمک به آموزش و اشتغالزایی جوانان باشد. این کمک می تواند به صورت ریالی و یا به صورت تجهیز مراکز آموزشی و نیز تکمیل پروژه های ناتمام متجلی شود.
نظر شما